• Makedonski
  • English
  • sr-Latn-CS
  • Albanski
  • Turski
Физички лица - пријава на системот
Начин на пријава на системот:

Корисничко име:


Лозинка:


   
Добредојдовте на E-Banking услугата на Халкбанк АД, Скопје
Доколку прв пат користите Халкбанк еБанкарство, Ве молиме прочитајте го корисничкото упатство. Барањето за користење на услугата електронско банкарство можете да го пополните, испечатите и предадете во Вашата матична филијала.
Корисничко упатство - Физички лица
Видео упатство - Физички лица
Демо
Барање за користење на услугата електронско банкарство

Сите прашања и сугестии може да ги доставите до: Help24@Halkbank.mk

Известување за Мобилна апликација за Физички лица
Почитувани,

За полесен и побрз пристап до услугите на ХАЛКБАНК А.Д СКОПЈЕ за физички лица изработена е мобилна апликација
која е бесплатно достапна за нашите клиенти.
Најавувањето на апликацијата се врши со корисничко име и лозинка кои се користат за најава на е-банкинг сервисот.