Пријавување во систем - Правни лица
Начин на пријавување во систем:


Во случај, кога ќе кликнете на Пријавување, да не се отвори прозорец за внес на PIN-от, потребно е да инсталирате JAVA. Упатството за инсталирање можете да го превземете на следниот линк.
Упатство за инсталација на драјвери за токен е дадено на следниов линк
Добредојдовте на E-Banking услугата на Халкбанк АД, Скопје
Доколку прв пат користите Халкбанк еБанкарство, Ве молиме прочитајте го корисничкото упатство. Барањето за користење на услугата електронско банкарство можете да го пополните, испечатите и предадете во Вашата матична филијала.
Корисничко упатство - Правни лица
Видео упатство - Правни лица
Потребни драјвери за користење на токен
Барање за користење на услугата електронско банкарство
Десктоп апликација независна од верзијата на Јава:
- Windows OS
- MAC OS
Сите прашања и сугестии може да ги доставите до: Help24@halkbank.mk

Известување за Мобилна апликација за Правни лица
Почитувани,

За полесен и побрз пристап до услугите на ХАЛКБАНК А.Д СКОПЈЕ за за правни лица изработена е мобилна апликација
која е бесплатно достапна за нашите клиенти.
Најавувањето на апликацијата се врши со корисничко име и лозинка кои сами ги креирате преку користење на постоечкиот е-банкинг сервис за правни лица.

(Инструкции за најава)